27 April 2011

JOIK sametine kehakreem kookospiimaga

Ostsin lõpuks selle kehakreemi ära. Esialgu pidin tootes pettuma, sest lootsin rohkem kookose lõhna, aga domineerib hoopis ananassi lõhn, kuigi seda koostises kirjas pole. Kuna esimesel päeval oli mul juba peavalu, siis kreemi lõhn oli liiga vänge. Teisel päeval oli lõhn juba talutavam. Niisutab, aga eelnevad kreemid on rohkem meeldinud ja niisutanud.

Varem olen kasutanud greibi-mandariini porgandiõliga kehakreemi ja valge tee kehakreemi viinamarjaseemne õliga. Nendega jäin väga rahule, neil ei olnud liiga pealetükkivat lõhna. Võib-olla on asi harjumises, aga olen pisut pettunud, sest lootsin rohkem kookose lõhnaga kreemi, aga ausalt öeldes on kookose lõhna tunda vaid väga õrnalt. Järgmine kord tuleks vist päris kookosõli või -rasva osta, et õiget lõhna tunda. Seega, enne kui ise ostma tormate, nuusutage sisu.

Edit: nüüd juba rohkem päevi möödas ja ananassi pealetükkiv lõhn enam ei häiri. Tõenäoliselt harjumise asi.

17 April 2011

ELF Studio Under Eye Concealer and Highlighter "Light Glow"

Toote kogupikkus 12,3cm ning sellest ühe tuubi pikkus 4,9cm. Ühe tuubi kogus 5g

Under Eye Concealer
Mulle tundus, et sobis minu nahatooniga. Lõpptulemusena on näha, et see on silmaalust nahatooni natuke paremaks teinud. Tootest vaimustunud ei ole, aga arvan, et kasutan meigi tegemisel selle ikka ära, sest midagi ta siiski muudab.

I think that it hide a little under eye. I think I will be use it, but I think I will not buy this again because I wanna try other products too.

Highlighter
Värv on iseenest valge, aga laiali ajades jätab imeõrna heleda kihi ja sädeleb. Tuubi sisse piiludes tundub, et värv on heleroosa või heleroosa, aga tegelikult siiski valge.
This leaves quite transparent light and shimmering layer.  

With flash. Left: Under Eye Concealer "light"; Left: Highlighter
Left: without; Right: with under eye concealer. Picture without flash.
without flash

Huvitav, pakendi peal säilivusaeg 6 kuud, tuubi peal aga 12 kuud. Ju nad on siis kahe tuubi säilivusajad kokku liitnud :D

Millised on Teie kogemused selle tootega?
What is your experiences with this product?

07 April 2011

ELF Contouring Blush & Bronzing Powder

Tegu siis E.L.F.i Studio seeria põsepuna ja päikepuudriga, mida võib kasutada ka kontuurimiseks. Nii põsepuna kui bronzer  on hästi sädelevad. 

Põsepuna on virsikutooni, õrnalt ka roosakas. Kuna ma eriti põsepunasid kasutanud pole, siis see on selline suits all toon ja sobib minu arvates kõigile, v.a. tumedama nahaga inimestele, neil ei paistaks see toon välja, annaks vaid sädelust. Endale väga meeldib, sest see on selline tagasihoidlikum ja saan sellega põsepuna pealekandmist enne julgemaid toone harjutada. Lisaks annab sädelus näole sära juurde.

Bronzer on keskmise tumedusega pruun ja tundub väga pigmenteeritud. Esimesel korral proovides panin seda kogemata liiga palju. Seega tasub seda esialgu hästi vähe pintslile võtta, hiljem saab alati juurde lisada värvi.

I like this, especially I like the peach-color blush. Very shimmery, but not disturbing. Pictures are taken in daylight. The bronzer is very pigmented.
 
4g

9,5cm x 7cm

02 April 2011

E.L.F. #2

    • Eyeshadow primer
    • Under Eye Concealer and Highlighter "Glow/Light"
    • Blush and Bronzer Compact blushed/bronzed
    Sain täna oma tellitud asjad kätte ja hakkan homme katsetama. Annan järgmises postituses teada kuidas rahule jäin.