07 April 2011

ELF Contouring Blush & Bronzing Powder

Tegu siis E.L.F.i Studio seeria põsepuna ja päikepuudriga, mida võib kasutada ka kontuurimiseks. Nii põsepuna kui bronzer  on hästi sädelevad. 

Põsepuna on virsikutooni, õrnalt ka roosakas. Kuna ma eriti põsepunasid kasutanud pole, siis see on selline suits all toon ja sobib minu arvates kõigile, v.a. tumedama nahaga inimestele, neil ei paistaks see toon välja, annaks vaid sädelust. Endale väga meeldib, sest see on selline tagasihoidlikum ja saan sellega põsepuna pealekandmist enne julgemaid toone harjutada. Lisaks annab sädelus näole sära juurde.

Bronzer on keskmise tumedusega pruun ja tundub väga pigmenteeritud. Esimesel korral proovides panin seda kogemata liiga palju. Seega tasub seda esialgu hästi vähe pintslile võtta, hiljem saab alati juurde lisada värvi.

I like this, especially I like the peach-color blush. Very shimmery, but not disturbing. Pictures are taken in daylight. The bronzer is very pigmented.
 
4g

9,5cm x 7cm

5 comments:

  1. P6sepuna meeldib v2ga. Tundub siuke 'suits all' toon. Tuleb vist ka tellida :)

    xo

    ReplyDelete
  2. Mulle ka meeldib:) Ma pole siiani põsepuna väga kasutanud, aga peale seda ostu olen seda iga päev kasutanud:) Leidsin vist endale sobiva tooni :)

    ReplyDelete
  3. Ma olen selle duoga väga rahul!! :)

    ReplyDelete
  4. Lisasin ühe pildi, pole küll kõige parem, aga ehk on abiks. Kui paremad pildid saan, siis lisan. :)

    ReplyDelete