06 August 2011

Asos beauty haul: Barry M lipstick, nail polish & angel wing earrings

Minu esimene tellimus Asosest:

  • Barry M, Lip Paint, #146 Dolly Pink (4.50£)
Minu esimene tõeliselt roosa huulepulk. Värv on väga ilus roosa. Koostis on pigem kuivem, pole nii kreemine kui lootsin, aga siiski parem kui näiteks mu viimati ostetud e.l.f.-i tavaseeria huulepulk. Püsivus pole ka just kõige parem, aga üldiselt olen küll rahul.

My first real pink lipstick. Very beautiful pink color. It's not as creamy as I hoped but it's better than my e.l.f.'s essential line lipstick. Not stay very long but after all I like it.

Tegelikult erksam roosa!

  • Barry M, Nail Paint, Pastel Collection, #306 Blueberry Icecream (2.99£)
Super ilus pastelne türkiissinine toon. Kuivab kiiresti, katab hästi-piisab vaid ühest kihist. See värv muudab käed-jalad palju jumekamaks. Hetkel ütleks, et see on üks parimaid küünelakke mis ma ostnud olen. Kindlasti tahaksin veel teisi toone proovida.

Very beautiful pastel turquoise blue colour. It dries very quickly, cover well so you don't have to color two layer, it's enough when you do only one layer. I really love this colour and definitely I wanna try others colours too.

  • Asos, Metal Angel Wing Earrings (4.00£)
Tahtsin juba ammu omale neid ja lõpuks leidsin. Olen väga rahul, sest need hõbedased inglitiivakujulised kõrvarõngad annavad näole kohe särtsu juurde ja panevad selle särama.
Lips: Barry M- Dolly Pink. Earrings: Asos


Olete kasutanud Barry M tooteid? Millised on Teie kogemused?

4 comments:

  1. Mul on paar Barry M lip painti olemas, aga ma pole nende suur f2nn. Yks on eriti ilus oranzhikas toon AGA ylikuiv on. Ja mul huuled niigi kuivad :(

    Muidu on Barry M'il v2ga hea v2rvivalik ja mul plaanis nende p6sepuna ka proovida.

    xo

    ReplyDelete
  2. Väga ilus huulevärv tundub olevat ning kõrvarõngad on samuti kenad! ;)

    ReplyDelete
  3. Ilus värv on küll, aga ise igapäevaselt ei kannaks, liiga erk minu jaoks. Aga mõnele peole minnes küll :)

    ReplyDelete