06 May 2011

C:EHKO Balsam Fluid Plus (linaseemneõli)

Paar kuud tagasi vaatasin, et minu Paul Mitchelli Super Skinny seerum hakkab otsa saama ja mõtlesin, et prooviks mõnda teist juukseõli või seerumit. Otsustasin osta paljukiidetud C:EHKO linaseemneõli, täpsem nimetus BALSAM FLUID PLUS (50ml).

Esialgu ehmatasin selle lõhna tundes, sest see tundus olevat nagu meeste lõhnaõli. Siis uurisin internetist ja tuli välja, et sellel ongi selline omapärane lõhn. Õnneks harjub selle lõhnaga kiiresti ja juustesse kandes ei ole seda hiljem tunda. Ma olen selle õliga ikka väga-väga rahul. See jätab juuksed läikivaks ja siidiseks ning mulle tundub, et aitab ka juustel kiiremini kuivada. Olen seda nüüd paar kuud kasutanud ja on näha, et see toimib. Juukseotsad ei ole enam alt nii katkised kui varem. Võrreldes PM Super Skinny seerumiga on C:EHKO tõesti parem. Kuigi Super Skinny seerumil on parem lõhn, eelistan ma nüüd C:EHKOt, sest selle tulemusi on paremini näha.  Kindlasti soovitan seda linaseemneõli osta! Hetkel on see mul asendamatu toode. Ilma selleta poleks juuksed nii siledad ja lihtsamini kammitavad.

Firstly I was surprised of the smell, because it's smells like men fragrance :D But then I read about it and it's okey. If you put this oil into your hair, the smell almost disappears and then it doesn't smell like men fragrance.  This is very good oil. It leaves hair shiney, smooth and dries hair quickly. I have used it a couple of months and  see differences. My hair is more healthier now.  I really recommend this!

1 comment:

  1. See on minul ka läbi aastate juba lemmik. Kui Herstyler'i seerum otsa saab (mis oli ka ok), siis ostan jälle C:EHKO oma kindlasti!

    ReplyDelete