05 July 2011

E.L.F. #4

Tere, kallid lugejad. Jällegi pole ma tükk aega kirjutanud, sest töö võtab suurema osa ajast ära. Aga täna on põhjust jälle kirjutada. Üllatusin täna, kui nägin postkastis teadet, et minu E.L.F.i pakk on juba kohal. 

Pakk postitati 30.juuni ja 4.juuli oli pakk juba siin, aga vaatasin alles täna postkasti. See on vist kõige kiiremini tulnud pakk üldse, vähemalt välismaalt tellides :) Kasutasin E.L.F.i -50% soodustust ära ja tellisin need asjad:
This is what I oredered recently

Powder Brush
See on vist üks populaarseimaid tooteid, sain selle enne out of stocki omale ostukorvi lisada. Järjekordselt ei pidanud pettuma. Pintsel on väga pehme ja  hetkel ei loksu (viimati ostetud Complexion Brushil hakkas peale kasutamist vars loksuma, tuleb uuesti kinni liimida) ja  ainult üks karv tuli ära. Sobib kasutamiseks puudri ja põsepunaga kontuurimiseks. Paljud kasutavad seda ka jumestuskreemi pealekandmiseks. Soodushind oleks eurodes ~2€, täishinnaga ~4€. Kui mõelda, et sellise raha eest saab omale nii häid pintsleid, siis milleks oodata? Mina julgen küll soovitada.Mineraalpuudreid saab väga edukalt peale kanda. Everyday Mineralsi Flat Top Brushiga võrreldes on see pintsel natuke pehmem, st et karvad painduvad rohkem.
Very soft brush, only one hair come off, I would recommend this brush. Use it for applying powder, contouring blush or liquid  foundation.

Nail polish: Mango Madness & Innocent
Mango Madness toon on selline oranzikas, Innocent nude toon. Innocenti ainus viga on see, et kuivab liiga kaua. Mango Madness kuivab see-eest üsna kiiresti. Alumisel pildil Mango Madness 2 kihti, Innocent 3 kihti. Tegelikult sobib Innocent ka ühe-kahe kihiga, aga hetkel soovisin nö tumedamat ja katvamat tulemust. Et Mango Madness tumedam jääks, tuleks panna 3 kihti, ühe-kahe kihiga jääb üsna läbipaistev.
Like. The only thing I don't like is that Innocent don't dry so quickly as Mango Madness, but it's okey because the structure is different.
Eye Widener "Pearl White"
Ostsin ikka lõpuks ära. Arvasin tegelikult, et see on rohkem tavalise silmapliiatsi moodi (kõvem), aga tegelikult on see rohkem nö kreemisem, pehmem. Sädeleb ja peaks aitama silma visuaalselt suuremaks teha kui seda silma sisenurkadesse/ alumisele laule panna. Samas võib kasutada ka ülemisel laul, et saada teistsugune efekt. Värv peaks olema valge, aga mõne külje pealt tundub see natuke hõbedane. Ei kriibi silma, väga hea ja pehme peale kanda.
Creamy and soft pencil. I will use it to widen my eyes or doing a liner in the upper lash line.
Blending Eye Brush
Kuna mul blending silmapintslit polnud, siis tellisin selle E.L.F.ist. Kasutada pole veel jõudnud, aga annan kindlasti teada hiljem kuidas muljed on. Pintsel on muidu pehme, kuid mitte liiga pehme. Kasutatakse värvi hajutamiseks.
Quite soft brush.. Use it for blending.

Lipstick "Gypsy"
See on mul nüüd teine huulepulk, mida ostnud olen. Ei ole viitsinud huulepulka kasutada, kui üldse huultele midagi olen pannud, siis ainult huuleläiget. Ja selle ostsin ka vaid katsetamise eesmärgil. Kuna on odav, siis see pole selline pehme, nagu mul kodus olev Goshi huulepulk, see on pigem kuivem ja natuke raskem huuletele kanda. Kuna alla ega peale mingit muud läiget ega kinnitit ei pannud, siis kulus see üsna kiiresti maha. Samas värv on ilus ja selle raha eest rohkemat vist loota ei tasugi, saangi harjutada huulepulgaga värvimist. Või peaks hoopis pintsliga seda peale kandma? Värv on tumedam roosa.
Deep Cool Pink Sheer.
It's not the best lipstick. It's a little bit dry and wear off quickly but I like the colour. The price and quality are balanced. This is deep cool pink sheer.
Conditioning Lip Balm "Peaceful Pink"
Seda huuleläiget saab näpuga huultele kanda. Lõhn on isuäratav ja maitseb hästi :) Ei, ma ei söö seda, limpsasin vaid keelega üle :) Sellel huulepalsamil 15SPF. Värv on väga ilus heledam roosa. Kahjuks ei seisa kaua peal ja ei niisuta. Et huultel ilus jääks, pean niisutavat huulepalsamit natuke varem peale panema.
Smells and taste deliciously. Very nice light pink. Unfortunately not stay long and not moisturise lips, but I will be use it applying before some other moisturising lip balm.
Dramatic Lash Kit
Kasutanud veel pole, aga mõtlesin, et kodus võiks ühed varuks olla. Loomulikumad kunstripsmed olid juba out of stock, aga usun, et need pole ka kõige hullemad.
I haven't use it yet but they look okey,

Silver "signature" case
Hõbedane kosmeetikakott. Kaks lukku, millest ühte lahtrisse käivad pintlid ja selleks on ette nähtud 4 kohta. Lisaks on samas vahes veel võrguga tasku, kuhu saab veel midagi panna. Teise luku taga on tavaline vahe, kuhu ülejäänud asjad panna. Keeruline seletada, vaadake parem pilte:
Kõik minu E.L.F.i tooted mahuvad siia kotti ära:
Siin kõik minu E.L.F.ist tellitud asjad, nii vanad kui uued:
All my e.l.f. stuff
Kokkuvõtteks võib öelda, et olen täna kätte saadud asjadega rahul. Mõnda asja tahaks E.L.F.ist veel proovida ja tellida, aga suurem vaimustus ja  huvipakkuvad tooted on juba olemas. Mineraalseeria huulepulki peaks küll mingi aeg tellima ja katsetama. Eks näis kas suudan E.L.F.ist edaspidi rohkem eemale hoida. Miskipärast kahtlen :D

Milliseid tooteid olete Teie E.L.F.i omadest kasutanud? Jagage kogemusi ja muljeid kommentaarides :)

Hea pakkumine: JOIKil on juulis kõik küünlad -10% ja lisaks on kehakreemid ja -koorijad saadaval nüüdsest ka suuremates pakendites. Suuremad pakendid on hetkel saadaval vaid e-poes ja esinduspoes.

3 comments:

  1. Peab kohe kiitma - väga head swatchi- ja tootepildid! Kunstripsmete kohta on MakeupAlleys kirjutatud, et ripsmed ise on ok aga liim pole suurem asi - tõenäoliselt tuleb teine liim juurde osta.
    Tegin just suure USA Custom Purchase :) - nüüd ootan neidsamu huulepalsameid ja Studio pintsleid. Saan pintslikomplektid tõenäoliselt 25 euroga kätte, UK lehel on üks Studio set hullumeelsed 45 eurot!

    e.l.f. on tegelikult üks hirmus haigus - vähemalt mina ei saa kuidagi lõpetatud... kogu aeg vaja midagi juurde ja juurde tellida.

    ReplyDelete
  2. Tänan kommenteerimast :) Pildid püüan alati teha võimalikult hea, et lugejad hea ülevaate saaksid. Ei näe mõtet pidada blogi kuhu lisan uduseid pilte millest kellelegi kasu pole.

    Kas Sul USAs mõi tuttav kes paki edasi siia saadab?

    Hinnavahe on tõesti suur kui teame, et USA e.l.f.-is asjad tunduvalt odavamad. Aga mis teha, tuleb leppida UK hindadega.

    ReplyDelete
  3. Makeuptalki foorumis saab inimestel paluda endale pakke saata :)

    ReplyDelete