24 July 2011

Sante, Joik, Green Nature, Lovea Bio


  • SANTE Oliivi-laimi 3in1 puhastuspiim 150ml  (5.24€ Natural Me looduskosmeetikas)
Unikaalne toode, mis puhastab õrnalt ja hoolikalt naha, toniseerib ning niisutab. Sisaldab oliiviõli, niiskust hoidvat glütseriini, toitvat jojobaõli ning elustavat laimiõli. (pudeli sildil olev kiri)
Ostsin selle laimilõhnalise 3in1 puhastuspiima Natural Me looduskosmeetika e-poest (hetkel seda sellest kohast enam saada pole, oli viimaste toodete seas). Kannan vatipadjakesega näole ja puhastan nii oma näo. Olen seda nüüd nädal aega kasutanud ja mulle meeldib. Eemaldab kenasti meigi ja nahk on pärast puhas ja pehme.


  • JOIK Luksuslik ihukreem kitsepiima ja sheavõiga 150ml (6.50€ I.L.U.-s)
Nagu lubatud, siis ostsin lõpuks ka selle kreemi omale. Kreem on meeldiva lõhnaga (vanilli?) ja niisutab hästi. Õhtul kehale määrides on selle kreemi lõhna isegi hommikul tunda. Jällegi väga hea ost. Ausalt öeldes meeldib see mulle palju rohkem kui eelmisena soetatud JOIKi kookosekreem (see oli natuke pettumus kuna lõhnas pigem ananassi kui kookose järgi).

  • JOIK Niisutav päevakreem kibuvitsaseemne ja nisuiduõlidega 50ml (6.01€ I.L.U.-s)
Jah, see on mul juba kolmas, nüüd siis uuenenud koostisega (pole veel süvenenud mida muudetud on). Hea kreem, mis sobib ka ideaalselt mineraalpuudri alla kui pole liiga kuiv nahk.

  • GREEN NATURE Porgandikreem 50ml (5.11€ Natural Me looduskosmeetikas) 
Tahtsin midagi uut proovida ja kuna Margit sellest oma blogis rääkis, mõtlesin, et ostan omale ka. Olin laisk ja tellisin selle ka Natural Me looduskosmeetika e-poest. Kreem on 100% looduslik, lõhnatu (mina vähemalt ei tunne mingit lõhna), sobib igale nahatüübile ja jätab naha meeldivalt pehmeks. Sobib kasutamiseks ka enne ja pärast päevitamist. Rohkem infot Green Nature kodulehelt (siit saab ka selle firma tooteid tellida, soodsam kui edasimüüjate juures) http://greennature.ee/tooted/porgandikreem-120-ml

  • Lovea Bio 30SPF organic sunscreen 8ml

Sain tasuta Natural Me kosmeetikapoest tellimusega kaasa. Täissuuruses 125ml spreipudel on saadaval siin. Ise pole veel kasutada jõudnud, aga teen seda kindlasti. Kes teab, ehk ostan järgmisel aastal juba nahasõbraliku päikesekaitse.
Olete neid tooteid kasutanud? Ootan Teie muljeid kommentaaridesse.

3 comments:

  1. Mmm, joik. Joiki tooted on ikka tõsiselt head ja pole pidanud kordagi pettuma, uskumatu, et eestlased midagi nii head teha oskavad ^.^

    ReplyDelete
  2. See päikesekaitsekreem tundub huvitav - peamiselt füüsikaliste päikeseblokaatoritega. Ma otsisin ka aga poest kiiruga sai võetud mingi Garnieri SPF50 lastele - ja pärast lugedes selgus, et seal enamuses siiski keemilised blokaatorid :S.

    ReplyDelete
  3. Joik on ka minu jaoks väga hea leid ja siiani üldjuhul toodetega rahule jäänud :)

    ReplyDelete