09 September 2011

ELF #6 nail polishes, mineral lipstick and eyeliner, cream eyeliner

Jah, ei suutnud oma lubadust pidada ja tellisin augustis jälle e.l.f.-ist tooteid. Seekord liitusin LiisK ühistellimusega kui oli mingisugune sooduspakkumine.

Cream Eyeliner GUNMETAL

Eelnevalt on mul olemas must silmalainer ja kuna ma olen sellega väga-väga rahul, siis mõtlesin, et prooviks mõnda muud tooni ka. Ütlen kohe ära, et must meeldib mulle siiski rohkem, sest selle koostis on kuidagi kreemjam. Gunmetal  on hõbe-hallikas õrnalt sädelev lainer. Katvus ja pealekandmine on tunduvalt halvem ja keerulisem kui mustal laineril. Arvatavasti jään oma mustale lainerile truuks.

Unfortunately it's not so goos as the black one. It doesn't cover so well and applying is a little complicated.


Mineral Lipstick PARTY PINK

Lõpuks siis otsustasin mineraalseeria huulepulki proovida. Party Pink on  tagasihoidlikum roosakas kuldse sädelusega toon. Võrreldes eelmise, tavaseeria huulepulgaga, on see mineraalseeria huulepulk tunduvalt kreemjam, niisutab pisut huuli. Kindlasti tahan mineraalseeria teisi toone ka proovida, sest sellega jäin rahule.

This is my first minerals lipstick from e.l.f. It's way better than essentials line lipstick. This lipstick is more creamy and actually i like it. It's pink with golden shimmery.



Mineral Eyeliner ASH

Pehme hall silmapliiats. Püsivus pole väga pikk, hakkab suht kiiresti maha kuluma/laiali minema. Pole küll parim, aga kasutan siiski ära, sest see toon on hea vaheldus mustale silmapliiatsile. Kohati tundub, et see on isegi sinaka varjundiga (lainerijoonel).

Not the best because it doesn't stay very long. It is soft pencil. I think I use it when I want to do lighter make-up look.

 Küünelakid: Gum Pink, Golden Goddess, Glitter Glam, Mint Cream

Gum Pink on heleroosa. Ühe kihiga jääb üsna vesine heleroosa, kahe kihiga on pisut tumedam ja ilusam heleroosa.

Golden Goddess on kuldse sädelusega (suuremad sädelevad osakesed) läbipaistev lakk. Ideaalne mõne muu laki peale, et särtsu lisada.


Glitter Glam on hõbedase sädelusega läbipaistev lakk. Mulle meeldib seda Innocenti peale panna. Tulemus on glam (kasutades küünelaki nime), aga samas suhteliselt tagasihoidlik. Mulle meeldib.

Mint Cream on heledam mündiroheline. Katvus pole kõige parem, peab kindlasti mitu kihti panema.

1 comment:

  1. Ma kasutan neid Mineral-sarja lainereid kui vaja duokroomseid välja tuua: sodin silmalaule, hajutan smudge-pintsliga laiali ja kannan lauvärvi peale :), ei lähe mitte kusagile. Ots on nii tömp, et sellega ei saagi korraliku peenikest lainerijoont ripsmepiirile teha :)

    ReplyDelete