26 January 2012

RICH palsam ja minu juuksehooldus

Kasutasin detsembris Salon+ soodustust ära ja soetasin omale lõpuks RICH Pure Luxury Intsense Moisture Conditioneri ehk palsami. Täishind on 10.90€, mina sain 40% soodsamalt :) Olen seda jõudnud piisavalt kuu aja jooksul kasutada ja võin ausalt öelda, et olen rahul. Jätab juuksed veelgi pehmemaks ja kohevamaks. Lõpuks ometi leidsin oma juustele sobiva palsami. Kindlasti kasutan seda edasi.

 
Räägin natuke ka oma juuste seisukorrast. Viimases juukseteemalises postituses ma mainisin, et mul tuleb meeletult juukseid ära. Nüüd saan rõõmuga teatada, et mul ei tulegi enam neid nii palju peast ära. Detsembris jäi lihtsalt mingil ajal suurem väljalangemine ära ja siiani õnneks olukord rahulik. Võib-olla oligi mul selline aeg, kus juukseid pidi palju ära tulema, nö juuste vahetus vms. Nüüd tuleks veel juuksurisse minna, sest selle väljalangemisega jäid juuksed nii õhukeseks, et neid peaks nüüd natuke lühemaks lõikama ja katkistest otstest vabanema. Kui mul veel tukk oli, siis käisin juuksuris iga kuu, aga nüüd kevadest kasvatan tukka välja ja juuksurisse olen jõudnud selle aja sees vist vaid üks-kaks korda. Püüan selle nüüd lähiajal ette võtta. 
RICH Shampoo, RICH Conditioner, RICH Treatment Cream, Paul Mitchell Super Skinny Serum, C:EHKO Balsam Fluid Plus Repairflege
Ülaloleval pildil siis juuksehooldustooted mida kasutan. Super Skinny seerumit ja C:EHKO linaseemneõli korraga ei kasuta, kord üht, kord teist. Hetkel ongi linaseemneõli otsa saanud, samas seisus on ka Super Skinny seerum. Mõlemad meeldivad mulle väga, aga mõtlesin proovida midagi odavamat, näiteks puhast linaseemneõli. Kui keegi teab mõnda muud juustessejäetavat õli või seerumit, siis võite soovitada. Paul Mitchelli Super Skinny seerum on imehea lõhnaga, kuivatab juuksed kiiremini ja teeb juuksed siledamaks. C:EHKO linaseemneõli oli ka päris hea, aga kuna väike pudel (50ml) siis minu jaoks natuke kallis, seega eelistaksin pigem Super Skinny seerumit. Super Skinny seerum (150ml) pidas mul vastu üle aasta, C:EHKO õli sai mul väga kiiresti otsa. RICHi juuksekreemi kasutan ka, midagi halba pole öelda. Kui aega ja viitsimist on, siis niisutan oma juukseid õlidega: kookosõli, jojobaõli, magusa mandli õli, oliiviõli. Kõik need õlid on head, julgen soovitada.

8 comments:

  1. Kas sul puhastab Rich'i shampoon juuksed ilusti ära? Mul algul puhastas kenasti, aga paari nädala pärast jäid juuksed peale pesu ikka kuidagi rasuseks. Aga mul on muidugi rasusem peanahka ka.
    Mina soovitaksin proovida uue seerumi asemel õli/õlisi ka Richilt. Mõlemad Richi praegu pakutavatest õlidest on super head. Argaaniõli oma niisutavam ja kaitseb, kuid on natuke raskem. Silk õliseerum on siluv, pehmendav ja koostiselt kergem. :)

    Päikest.

    ReplyDelete
  2. Siiani on ta mu juuksed väga ilusaks jätnud, mul kuiv peanahk/juuksed. Võib-olla Sinu juuste jaoks natuke liiga niisutav see šampoon.

    Oi, tänan soovituse eest. Mul ei tulnud omale hetkel meeldegi, et RICHil ka head õlid. :)

    Päikest Sullegi ja muidugi kõigile lugejatele selles külmas talves!

    ReplyDelete
  3. Minul oli sama mure juuste väljalangemisega. Ma ei tea kas ma liialdan aga 3-4 kuud oli mul see periood, ja täna võin öelda, et see on pidurdunud. Iseenesest. Hetkel kasutan ka skinnyt, enne seda oli mul tigi dream drops ja see meeldis mulle rohkem.

    ReplyDelete
  4. Mulle kahjuks RICH šampoon ei sobi, juuksed läksid kiirelt mustaks ja viimane kord juuksur vihjas, et kuule, sul on kõõm. Olin just trennis käies RICHi 80ml testri kaasa haaranud ja tahtsin kauem proovida, aga ilmselgelt ma seda enam ei kasuta. Kahju on, väga kahju, aga juustele mõeldud tooted ongi individuaalsed ja ma pean sellega leppima.

    ReplyDelete
  5. Eks see ole jah individuaalne. Enamus eelmiseid šampoone jätsid mu juuksed ka rasvaseks ja läksid kiiresti mustaks, sellega õnneks seda probleemi pole.

    ReplyDelete
  6. Minu juuksur ütles ka, et ei soovita seda RICHI - liiga palju silikooni pidi vist sees olema. Teeb juuksed rasvaseks ja tekitab paljudele kõõma. Isegi neile, kel enne pole olnud.

    ReplyDelete
  7. Kusjuures ma märkasin ka, et mul hakkab ka vist mingi kõõmalaadne asi pähe tekkima. Jama, lõpuks just leidsin šampooni, mis mu juustele sobib. Kui see ära ei kao, tuleb vist tõesti teine šampoon otsida.

    ReplyDelete