18 August 2010

Mineraalkosmeetika ja pintslid

Aasta tagasi ei kasutanud ma oma näol peale päikesepuudri, näokreemi, ripsmetuši ja silmapliiatsi midagi. Siis lugesin ja uurisin palju mineraalmeigi kohta ja mõtlesin, et kui ma pole oma nägu siiani igasuguse keemiaga rikkunud, siis miks sellega üldse algust teha. Nüüdsest püüan nii palju kui võimalik vähemalt näomeigi asjad valida mineraalkosmeetika seast. Eks näis kas see ka nii läheb...

Enne kusagilt tellima asumist uurisin igalt poolt hindu ja arvustusi. Ütleme nii, et materjali on palju ja seda ei jõuagi kõike läbi lugeda. Kuna kohti  kust tellida oli palju, siis tellisin esialgu oma esimesed mineraalsed puudritestrid Eestist http://gaiacosmetics.ee/ .  Kokku tellisin 4-5 erinevat tooni, et edaspidi kergem oleks orienteeruda toonide seas.

Costal Scents Pink Kabuki Brush
Oma esimese mineraalmeigi jaoks mõeldud kabuki pintsli ostsin Coastal Scentsist http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm. Maksis   $4,99 Pintsel on pisike, ajab natuke karvu ja pole tegelikult nii väga pehme kui lootsin, kohati võib üsna kare/kriipiv olla. Coastal Scents Pink Kabuki Brush, pilt võrdluseks Garnieri hügieenhuulepulgaga:
Compared with Garnier hygiene lipstick.  (Brush is quite scratchy, sheds but not much)
Minu järgmine tellimus oli Everyday Minerals'ist (EDM)  http://www.everydayminerals.com/
Tellisin Everyday Mineralsist try me-base-medium'i testrid:
  • Multi tasking neutral, 
  • Light medium, 
  • Medium beige, 
  • Medium beige neutral.  
Viimane toon sobis mulle kõige rohkem. Seda olen kasutanud mai kuust alates ja siiani on seda pisikeses topsikus veel piisavalt alles, sest seda kulub väga vähe. Tõsi, ei ole ka igapäevaselt end meikinud. Muideks, need testrid saab tasuta ühe komplekti tellimuse peale, iga järgnev testrikomplekt maksab $5.00
Lisaks tellisin veel
  • Pick me up pink concealer $8 (hilisem lisandus: ei teagi miks selle ostsin, ei sobi minu naha(ala)tooniga)
  • Multi intensive $8
Järgmisena tellisin Coastal Scentsist  roosa pintslikomplekti:
Coastal Scents Glamorous pink brush set 
Hind oli $11,95(soodushinnaga) mis on komplekti kohta soodne.  Selle komplektiga jäin küll rahule. Kokku 7 pintslit.Tunduvad pehmed (hilisem lisandus: mitte nii pehmed kui ELFi stuudio seeria pintslid või Everyday Mineralsi pintslid) ja vaid müni üksik karv on ära tulud.

Puudripintsel- kasutan päikesepuudri pealekandmiseks. Pole küll kõige pehmem, aga ajab asja ära, ei kriibi nägu.
Põsepuna pintsel
Jumestuskreemi pintsel- pehmed karvad
C-kujuline suurem lauvärvipintsel
... silmavärvi pintsel
huulevärvipintsel
laineripintsel- sellega on hea kreem-silmalainerit peale kanda.
Quite soft, sheds a little, but think they're great.
Lisaks tellisin Coastal Scentsist veel  lauvärvi testreid (vaata pilte siit), millega jällegi rahule jäin. Mõnusalt sädelevad ja kulub vähe. Viimati tellisin sealt veel kolm tumedamat puudrit testri kujul. Ainuke asi mis mulle ei meeldi, on see, et neil pisikestel topsikutel pole seda sõela, seega tuleb olla ettevaatlikum neid avades.

Tegin ka lisapilte (NB! Pildile klikkides avaneb pilt suuremalt).

No comments:

Post a Comment