23 August 2010

JOIK tooted

Usun, et paljud on kuulnud kodumaisest firmast Joik, mis müüb küünlaid ja kehahooldustooteid. Kodulehekülg: http://joik.ee/  Ise olen kasutanud kahte kehakreemi, näokreemi ja sügavpuhastavat õli.  Täpse koostise ja hinnainfo leiab kodulehelt.

Greibi-mandariini kehakreem vitamiinirikka porgandiõliga ja valge tee ihukreem viinamarjaseemne õliga .
Porgandiõliga kreem on meeldiva lõhnaga, imendub kiiresti, kuid sellest hoolimata jäävad hiljem heledad riided seest poolt nahaga kokku puutudes kollased. Õnneks tuleb see pesus välja. Valge tee kreem meeldib mulle kõige rohkem. Sel on hea värske lõhn ja niisutab hästi. Tundub, et saavad kiiresti otsa, aga see tundub vist sellepärast nii, et nad on läbipaistvas pudelis.

Sügavpuhastav näoõli 
Õli tuleb kanda näole, masseerida õrnalt ja niiske svammiga näolt eemaldada.  Kasutan seda vähemalt korra nädalas või siis, kui olen meiki kasutanud. Eemaldab nahalt kogu päeva jooksul kogunenud mustuse ja hiljem on tõesti tunda, et nägu on puhas. Jätkub päris pikaks ajaks. 

Niisutav päevakreem kibuvitsaseemne ja nisuidu õlidega
Kasutan seda igapäevase päevakreemina kui ka meigi aluskreemina.Pumbaga tuleks esialgu ettevaatlik olla, sest seda kreemi võib päris kaugele pritsida. Ise kasutan seda nii, et lasen kaks pumbatäit omale peopeale. Sellega saan  näo ja kaela kreemitatud ja väldin võimalust, et kreem näiteks peeglile pritsiks.

Küünalde valik on JOIKil ka päris suur. Käisin neid poes ükskord vaatamas, et valida sõbrannale sünnipäevaks sobiv välja. Valik oli üsna raske, sest neid on nii palju ja veel väga isuäratavate lõhnadega. Valituks otutus lõpuks Creme brulee, millel oli selline lõhn, et nii mina kui ka sünnipäevalaps oleksime tahtnud selle hoopis ära süüa :) Kindlasti ostan ka tulevikus omale ühe küünla. Põlemisajaks on märgitud ca 30 tundi.

Plaan on osta veel toniseeriv näovesi, õrn silmameigi eemaldaja, näomaske ja veel kolmas kehakreem.

Joiki esinduspood asub küll Tallinnas, kuid on ka palju edasimüüjaid, nimekiri : http://joik.ee/et/212 Lisaks on võimalik osta ka e-poest.
Homemade, good for skin and moisturising well.

No comments:

Post a Comment