03 March 2011

Everyday Minerals - Flat Top Brush

Ma olen nii rõõmus. Minu EDMi Flat Top Brush jõudis kohale. Tellisin 12.veebruar ja sain täna alles kätte. Tavaliselt mulle pakid USAst min. ajaga kohal, seekord läks pikemalt, aga vähemalt jõudis kohale.

Tegu on lameda ostaga sünteetilise pinstliga, millega hakkan oma mineraalpuudreid näole kandma. Tegelikult tuleb pintslid enne kasutama hakkamist ära pesta, aga kuna ma juba nii pikalt pidin seda ootama, siis tahtsin kohe ära proovida.

Pintsel on väga-väga pehme. Tahakski jääda oma nägu sellega hellitama. Võrreldes minu eelmise Coastal Scentsi roosa kabukiga on EDM Flat Top palju pehmem ja tänu pikemale varrele mugavam puudrit peale kanda. Roosa kabuki on peaaegu poole väiksem ja oma väiksema varre poolest polnud pealekandmine nii mugav. EDM Flat Top Brush on tõesti VÄGA PEHME! Isegi tugevamalt vajutades ei ole näonahal valus. Pehmeim pintsel mida ma kunagi kasutada olen saanud. Üldpikkus 10cm, karvade osa 3cm.
Soovitan kindlasti osta!
The best and softest brush I've ever had! I would definitely recommend this brush!
välguga
 Everyday Minerals-Flat Top Brush & Coastal Scents Pink Kabuki Brush. The pink one is a little scratchy :(
I really recommned EDM brush!

3 comments:

  1. Loodan ka, et peab kaua vastu. Tõeliselt pehme ja mõnus pintsel.

    Lugesin Sinu postitust ka, et koer näris pintslit. Õnneks meie koer tuppa väga ei pääse ja pintslid talle huvi ei paki. Ta meil rohkem söögi ja voodi peale väljas :D

    ReplyDelete
  2. meil on veel väga palju harjutada vaja - et minu voodi on ikka minu voodi, ja minu võileib on minu võileib... viimati läksid külaliste sussid :S, villaseid sokke virutab ka kogu aeg. ju tal päeval üksi kodus igav on - siis võtab misiganes asja, mis vähegi minu järele lõhnab.
    samas väga distsiplineeriv - ega ei jäta enam oma asju niiväga ripakile ka.

    Mu meelest on EDMil ühed paremad pintslid mida kohanud olen. Paremad kui e.l.f.' i omad.

    ReplyDelete