02 September 2011

Looduslike kehaõlide ja -võide hinnavõrdlused

Mõtlesin, et aitan natuke ennast ja ka teisi ning tegin mõne abistava tabeli kus on näha mis koguses ja mis hinnaga e-poodides müüakse kehaõlisid ja -võisid. Ehk on abiks. Kui kusagil on mingi viga, ei saa aru või teab veel mõnda kohta kus neid tooteid Eestis müüakse, siis andke palun kindlasti teada ja lisan tabelisse.

Esmapilgul tundub, et kõige soodsamad kohad on Balscand ja  Hobipunkt. Kallimad on Green Nature ja Nurme Seep, mis keskenduvad ka ilusamale pakendile. Kõikide väljatoodud e-poodide lingid on minu blogis olemas, lehekülje paremas allosas.

Kust Teie ostate oma looduslikud kehaõlid ja -võid? Ostate looduskauplustest, tellite Eesti või välismaa e-poodidest?

KLIKI PILDILE, AVANEB SUUREMALT!


4 comments:

  1. (Y) tubli töö oled ära teinud :) Ise olen koguaeg ainult mõelnud looduslikke õlide-võide ostmisele aga pole veel päris ostmiseni jõudnudki. Aga siit siis hea vaadata, mida kust soodsam osta tuleks.

    ReplyDelete
  2. Tõesti - suured tänud ulatusliku uurimistöö eest :)

    ReplyDelete
  3. Ostan ainult riitsinuseõli juustele,ripsmetele,küüntele. Nüüd avastasin Tallinnas cosmetic poe, kus müüakse juustele mingeid looduslikke ampulle. Samuti ka platsenta omasi, 12tükki ja alla 7€, mis peaks odav hind olema..
    Teiste kehaõlide-võide looduslikumat valikut olen mõelnud aga pole veel jõudnud. Tahaks tellida jojobaõli, kuna see peaks vistrikutele ka mõjuma ja juustele samuti, hetkel see mõtteks jäänud :).

    Tabel on väga hea, seega nüüd tean, et kui soovi on, siis kust on odavam tellida :)

    ReplyDelete
  4. Oi väga hea tabel (Y)
    Ülevaade korralik, kuna ise elan soomes siis tellin ka eestist kõik õlid,sest hinnavahe on märgata :)


    http://cofafu.blogspot.com/

    ReplyDelete