14 October 2011

My lipsticks

Oma esimese huulepulga ostsin ma aasta tagasi ja selle aja jooksul on neid nüüd kokku ostetud neli: kaks tagasihoidlikumat ja kaks silmapaistvamat. Pildile ongi ostujärjekorras jäänud:



  • GOSH Antique Rose 004

This is my first lipstick ever. It's very creamy and moisturizing lipstick.
Tegelikult tahtsin selle esimese Goshi huulepulga tooni asemel osta "Darlingu"(nude tooni palju kiidetud huulepulk), aga kuna see oli ostas, siis mõtlesin, et ostan midagi tagasihoidlikumat. Lõpuks valisingi kiiresti oma esimeseks huulepulgaks selle tooni. Hind oli umbes saja krooni ringis. Tegu on väga pehme ja niisutava huulepulgaga, neist neljast kõige kreemjama koostisega. Pildilt ka hästi näha, et teistega võrreldes on see palju kreemikama koostisega. Väliselt tundub, et värv on pruun, aga tegelikult üsna sarnane oma huulevärvile, kuigi pisut tumedam. Kindlasti tahaks teisi toone ka proovida, sest selle huulepulga koostis mulle väga meeldis. Loodan, et teised on sama head :)

  • E.L.F. Gypsy
It's quite dry lipstick. Before applying this I recommend to use some moisturizing balm before.
See on minu esimene huulepulk e.l.f.-ist. Kõigist minu neljast huulepulgast on see kõige kuivema koostisega ja seda sõna otseses mõttes- ei niisuta ja kuna see on nii kuiv, siis üsna halb on seda huuletele kanda.Värvilt on see tumedam roosa, tundub, et isegi lillakas. Mõnusa magusa lõhnaga.
  • BARRY M Dolly Pink 146
Erkroosa ja väga silmapaistev huulepulk. Olen paar korda kodus meiki tehes kasutanud, aga hetkel pole nii julge, et sellega välja minna päevavalguse käes. Värv on väga ilus, aga minu jaoks liiga erk. Eelistaksin pigem vähem silmatorkavaid toone. Samas õhtul, toavalguse käes ei paista see nii erk ja nii ma isegi julgeksin seda kadna. Koostiselt on see selline keskmine, mitte väga kuiv ja mitte väga niisutav. Kui peaks valima kas pigem kuiv või niisutavam, siis ütleksin, et pigem niisutavam.

  • E.L.F. Party Pink (mineral lipstick)
See on jällegi tagasihoidlikum roosakas kuldse sädelusega toon. Koostiselt pigem kreemikam ja niisutab rohkem. Proovin kindlasti ka teisi toone e.l.f.-i mineraalhuulepulkadest.


Niisutamise järjekorras: Gosh- Antique Rose, E.L.F. mineral lipstick- Party Pink, Barry M- Dolly Pink, E.L.F. Gypsy

Küsimus lugejatele: Kas olete GOSHi huulepulki kasutanud? Kuidas olete nende koostisega rahule jäänud (kas niisutavad hästi)? Milline on Teie lemmik huulepulk (firma, toon)?

5 comments:

  1. Nii armas roosa kujundus :)

    ReplyDelete
  2. Tänan ja rõõm kuulda, et meeldib. Mul oli kunagi lühikest aega ka selline kujundus. Nüüd mõtlesin, et miks mitte uuesti sellega oma blogi rõõmsamaks muuta. :)

    ReplyDelete
  3. Ma olen vähemalt 5 korda käinud juba Goshi "darlingut" Virust otsimas ja iga kord on see otsas. Viimane kord ostsin meeleolu ajendil "cappuccino" toonis Goshi. Pole seda veel jõudnud järgi proovida, aga aega on selle kiire asjaga :D
    See Barry M tundub nii ahvatlev. On see tugeva pigmendiga ja palju sa selle eest välja käisid?

    ReplyDelete
  4. Barry M huulepulga tellisin Asosest 4.50£-ga. Arvan, et sellise keskmise pigmendiga. Kuna olen huulepulkadega üsna vähe kokku puutunud, siis ei oska mõne muu tuntuma firma omaga võrrelda ka.

    ReplyDelete
  5. Mul samast sarjast Goshi huulepulk, kuidagi liiga rasvane. Ja see Barry huulepulk-imeilus toon!

    ReplyDelete