26 September 2011

Maybelline Cat Eyes mascara

Ostsin hiljuti omale ka selle paljukiidetud ripsmetuši. Pidin kahjuks pettuma, sest minu ripsmed lubatud tulemust ei saavutanud.
Volüümi andev ripsmetušš millega saavutad ennenägematu "kassiliku pilgu" efekti.



See jätab mu ripsmed omavahel üsna kokku, ei eralda ning volüümi lisab väga minimaalselt. Jah, saan aru, et lubatud on vaid volüümi, aga ripsmetušil võiks siiski kõik omadused olla. Saan seda ripsmetušši kasutada vaid nii, et tõmban ripsmed kohe pärast sellega  värvimist oma vanema ripsmetuši, Maybelline Define-a-lash, kummiharjaga üle. Nii on lõpptulemusena mu ripsmed pikemad ja rohkem eraldatud. Endal hõredad ja keskmise pikkusega ripsmed. Eraldi seda Cat Eyes ripsmetušši kasutades ma tulemusega rahule ei jää, seega- mulle see ripsmetušš ei meeldi/ei sobi.

Milliseid ripsmetušše Teie eelistate? Tavalise- või kummiharjasega? Ise pean ikka vist kummiharjaste juurde jääma, sest nende tulemusega jään rohkem rahule.

9 comments:

  1. Minule sobivad jällegi need tavalised harjad, ning mida suurem ja kohevam, seda parem. :D Viimane kummist hari mida proovisin oli Telescopic ja tulemus oli minu jaoks veidi liiga tagasihoidlik.

    ReplyDelete
  2. Mul üldiselt harjade osas eelistust pole, aga viimati proovisin ka üht Telescopicu versiooni ja no selle hari mulle üldse ei meeldi. Varsti kirjutan blogis ka lõpuks sellest, sest nüüdseks olen juba mõistnud, et mingiks eriliseks lemmikuks see mul ei saa.

    ReplyDelete
  3. Ma eelistan tavalisi harjaseid, lemmik on loreal voluminous, AGA viimasel ajal on see mu silmaaluseid määrima hakanud, nii et tuleb vist uus lemmik leida.

    ReplyDelete
  4. Kuhu sa oma ilusad headeri kaotasid? :P

    ReplyDelete
  5. Ausalt öeldes tahtsin muutust, aga kuna ma oma oskustega midagi paremat asemele teha ei oska, siis panen ikka selle esinduslikuma headeri tagasi:) Sobib ikka palju rohkem kui mu käkerdised :D:D

    ReplyDelete
  6. Mina eelistan kummiharjakesi :) Soovitan soojalt Diori kummiharjaga ripsmekat (Diorshadow) ja YSL on ka meeletult hea - peale selle, et teeb ripsmed meeletult pikaks, ta ka lõhnab niii hästi :) Nad on tõesti seda raha väärt!

    ReplyDelete
  7. Tsau! Ma ise proovinud seda. Proovi nii, et enne peale kandmist võta värvi veidi vähemaks, ja siis harja. Ja kindlasti hoia õiget pidi seda ripsmete vastas. Kui ikka ei meeldi, lasta mõni muu hari sinna sisse-see on raskem otsik, millega peale kanda aga vajab harjumist! Eduuu ja ära raisku lase ;

    ReplyDelete
  8. Mulle päris isegi meeldib see ripsmekas. Panen tavaliselt kaks kihti ja siis jätab päris hea tulemuse. Üks asi mis mulle ei meeldi ja natuke häirib (vb olen ma lihtsalt extra sensitive when it comes to different smells) on et ilmselt kuna see ripsmekas sisaldab mesilasvaha(?)..vb ma eksin.. siis vähemalt mina tunnen alati kerget mee lõhna. See küll kaob suhteliselt kiiresti aga alguses on ikka ebameeldiv küll :D Ma tõesti loodan, et ma pole saanud mingit odd one out varianti ja ma pole ainuke super sensitive :D

    ReplyDelete
  9. hea et ma seda ei ostnud :D

    ReplyDelete